Cel mai norocos concurent

De obicei la concursurile online se castiga la noroc, atat timp cat concursul e pe baza de tragere la sorti. Si ori ai mult noroc, ori te chinui sa ai cat mai multe identitati care sa se incheie tot la tine, astfel incat sa ai sanse in concursul asta.

Ma asteptam la multa rivalitate cand am vazut castigatorul concursului Canon 25 de ani, dar cand am vazut ce a realizat, nu pentru concurs, cu alta ocazie, am ramas  placut impresionat, via feeder.

Si iata cum munca te si rasplateste uneori, chiar neasteptat. Dragos a castigat un Canon EOS 5D Mark III. Cat despre camera asta dar si altele, dar si ce s-a intamplat in ultimii 25 de ani de tehnologie EOS, va voi spune maine de la evenimentul Canon. Da chiar, daca vreti sa veniti maine la 11 sa aflati primii ce mai pregateste Canon, drop a line in comments ca sa va trimit invitatia. Locuri limitate, 10 bloggeri sau fotografi.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: