Celebritate in 2010: esti de cacat!

Intotdeauna am crezut ca atunci cand ai prieteni esti cineva. Ca atunci cand dai un telefon si cineva e de acord sa vorbeasca cu tine si sa te ajute cu un sfat si ceva, inseamna ca poti sa fi cineva. Asa am crezut ca si eu daca vorbesc pe twitter cu Andi si daca imi raspunde, am sansa sa ma laud ca pot sa ii dau un pont, ceva ca sa isi faca el treaba mai bine si eventual sa ma si mentioneze pe mine p-acolo pe undeva.

Si totusi a devenit o moda in ultimii ani, ca lumea sa se lanseze prin cacaturi. Nu ma refer aici la aia cu Targu Ocna, aia a fost chiar faina. Ma refer aici la cum s-a lansat Ciutacu in blogosfera, la toate ***rvele  care vin si spun ca au supt pula nu stiu cui, ca au avut pe nu stiu cine in pat si nu mai stiu cum. Iar tabloidele asta asteapta, pe langa povestea sms-urilor, asteapta orice idee de a scrie despre oricine.

Pe Chirila l-am cunoscut acum (hăhăhăhăăăă) multi ani, intr-un sediu de radio, cand mi-a semnat un afis si cand era prea impresionant ca sa mearga cu cineva in lift. Atunci am zis ca deh, e vedeta sa moara linistit. Acum cand nu mai e vedeta, se zbate in acelasi impresionism. A futut o trupa misto si incearca sa nu faca nimic. Ca sa zic ceva despre clipul lui Cabral, la cat il stiu eu pe Cabral nu a jucat teatru acolo, din contra, a fost cat se poate de serios, chiar daca e un promo.  Si oricum pentru ca scandalul vinde asta se incearca acu. Hai sa promovam piesa aia facand ceva valva si facand un mic buzz pe tema asta. Nu de alta dar sar tabloidele imediat: Chirila s-a certat cu Cabral. Chirila s-a certat cu Stanca. OMG! Astia-s niste oameni rai, hai sa ii omoram cu pietre. Chirila zeul nostru!

Stii ce e mai trist? Insusi Chirila e trist. El, influentatorul numarul unu, ala care se lauda ca e cel mai tare si cel mai mare, ala care le da sfaturi copiilor, ala care formeaza generatii vine si se baga in cacat, apoi arunca cu cacat. Si el se bucura pentru asta. Nu conteaza, sa se auda de piesa, asta e ceea ce conteaza.

Vor lansa joi, asa si? Va fi o alta piesa de 2 lei scoasa de Vama de cand nu mai e Veche.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply