Centrul vechi in pericol?

Stiam eu ca daca plec undeva se intampla numai nenorociri in  Romania. Nu ca s-ar intampla ele si altfel. Dar cea mai tare e asta cu inchiderea centrului vechi noaptea. Adica Sorin Oprescu vrea sa inchida terasele la ora 22 in centrul vechi. Intreband am aflat ca regula asta de fapt exista de ceva timp insa nu se aplica. Acum vor sa o aplice.

Bine, agentiile de turism spun ca aceasta va insemna falimentul si ca va scadea puternic numarul de turisti in Bucuresti. Pentru ca daca nu avem ce sa le aratam in orasul asta mizerabil, macar sa aducem strainii aici pentru femei si bautura.

Pana una alta, comparand cu Amsterdam, centrul vechi din Capitala e fix la fel. Numai ca la ei, ultima bere se da la 2 jumate noaptea, iar la ora 3 toate carciumile sunt inchise.

La noi, cei de la Radio21 au facut o petitie pentru salvarea centrului vechi. Mai mult ieri la radio au venit artistii care si-au aratat sustinerea pentru centrul vechi si au sustinut acest lucru prin cantari live.

 

 

Boon, drept urmare, voi ce va doriti? Ca centrul vechi sa se inchida la ora 22 sau sa fie deschis pana la ultimul client? Si daca se inchide centrul vechi, atunci unde?

[poll id=”78″]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply