Cica sunt buni ma

Cochinescu ma intreba zilele trecute daca astia de la Clal sunt buni, sunt de treaba si se implica in relatiile cu clientii. I-am raspuns ca nu stiu dar o sa intreb. Am intrebat si am primit un raspuns:

Avem 3 beneficii pentru cei care incheie o asigurare tip RCA la Clal

1. Beneficiile pe care Clal le acorda soferilor care nu au produs daune din cauza lor.
2. Posibilitatea de a face online asigurarea printr-o aplicatie simpla care economiseste timp – practic e cea mai comoda modalitate de a-ti face RCA daca esti legat mai tot timpul de calculator sau daca vrei sa scapi de cautari, comparatii etc.
3. Posibilitatea de a face asigurarea si prin telefon la un numar foarte usor de retinut – numarul „2 milioane” / suni la „2 milioane” (numarul complet este 021.2.000.000). Ai un numar usor de retinut la care poti suna non-stop, oriunde ai fi, orice ai face. Gandeste-te ca esti blocat in trafic! Sau astept la dentist.

Bine la chestia asta se adauga chestiile standard, cum ca daca nu faci accident un an de zile anul viitor ai bonusuri si reduceri din banii platiti pentru polita de asigurare, dar si plata online a asigurarii si asigurarea trimisa prin posta catre proprietar. Deci nici macar nu mai trebuie sa te duci sa te vezi cu dealerul si sa pierzi juma de zi cu acte.

Intelegi Sebi? Teoretic se poate. Stiu ca tu i-ai sunat si ai avut ceva discutii, astept sa vii sa-mi povestesti cum a decurs totul. Stai linistit, daca nu iti convine putem sa ii si taxam 🙂

Din pacate nu exista un site care sa iti asigure tot ce iti trebuie pentru iarna, dar pentru un RCA poti intra aici sa iti faci online asigurarea!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: