Cifrele Vodafone. De ce a mers netul greu în week-end

Cifrele Vodafone. De ce a mers netul greu în week-end

Toata lumea se plângea în week-end că merge netul greu, că nu au semnal și că nu știu ce a făcut câinele sau pisica lor. Adevărul e că sâmbătă am văzut cei mai mulți oameni online pe Facebook. Aparent voi nu aveți wireless acasă și decât să folosiți internetul mobil, mai bine stați fără internet. Dar în schimb dacă aveți internet mobil și vi-l permiteți (a se citi dacă e gratis), îl folosiți cu încredere.

Acum pentru cei care se plângeau că le merge netul greu în week-end, deși erau două tipuri de persoane care făceau lucrul ăsta (aia care nu au acoperire acasă și cei care voiau să fie în trend); pentru ei există o altă idee: du-te pe RDS să vezi ce înseamnă acoperire cu internet gratis.

Altfel în România s-au atins cifre frumoase, dar nu mai frumoase ca cele din restul Europei, unde oamenii chiar folosesc internetul mobil pentru rețele sociale și alte nebunii. Asta chiar dacă e mai scump.

Vodafone-Infografic Week-end Internet Nelimitat

Cu alte cuvinte, Germania are trafic pe internetul mobil de 10 ori mai mult ca noi. De asta nu îi putem ajunge. Dar e bine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d