Cine au fost protestatarii? Jandarmeria i-a chemat

Surse din Politia Romana mi-au declarat ca protestele de aseara din centrul Bucurestiului nu au fost intamplatoare. Se stia de dinainte de grupurile de agitatori, care nicidecum nu erau suporteri de fotbal sau cum s-a auzit azi suporteri de la Ploiesti. In schimb, pe langa faptul ca se stia cu 10 minute inainte cand vor incepe bataile, sursele din politie mi-au spus ca protestatarii erau masa de manevra a jandarmilor pentru aceste momente.

Adica erau baieti pregatiti de jandarmi si adusi de jandarmi acolo ca sa provoace scandal, ca sa sparga si sa ii intarate pe jandarmi, tocmai pentru a-i speria pe ceilalti protestatari din piata si pentru a gasi motive ca sa se foloseasca forta asupra tuturor. De altfel ca jandarmii dupa ce agitatorii au plecat, au folosit forta asupra tuturor nu e necunoscut. Si cetatenii pasnici au fost agresati de jandarmi.

Sursele declara ca aceste lucruri au fost facute tocmai pentru a se minimaliza puterea politiei si a legii si pentru a se institui legea fricii facuta de jandarmerie, de batausii din jandarmerie (cu comentariile standard “nu vezi ca nu mai avem politie, nu mai avem guvern, nu mai avem lege, doar jandarmeria in strada”).

UPDATE: se pare ca principalii protestatari, agitatori, cei cu sticle incendiare si pietre au primit cate 1.500 de lei de caciula, inainte de protest, ca sa isi exercite pregatirea temeinica in a agita masele, a denatura evenimentul si de a putea provoca fortele de ordine sa intervina in forta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: