Cine sunt prietenii tai de pe Facebook?

Sunt ferm convins ca nu stiti cine sunt prietenii vostri de pe Facebook. Mai mult ca nu va stiti cu ei in persoana, iar daca va stiti cu ei in persoana va si intrebati de cand n-ati mai vorbit cu ei. Si daca e sa ii adunati pe toti la un loc iese un mozaic de genul asta, in care fiecare dintre voi ar trebui sa recunosca toate pozele. Nu?

Western Union au facut exact o aplicatie pentru tine, pentru a sti ce fac prietenii tai si cine sunt ei de fapt. Asa incat, vei vedea de unde sunt prietenii tai, dar si cat de conectat esti tu la nivel global.
Eu am iesit pe locul 25, dar sunt sigur ca sunt altii mai conectati decat mine, cu mai multi prieteni si cu mai multe conexiuni in toata lumea, prin Facebook.

Iar mie mi se pare extraordinara faza cu prieteni in 51 de tari. Si excludem de aici spam-ul, pentru ca n-am dat accept la astfel de conturi, ci doar persoanelor cu care eu am interactionat candva sau persoanelor pe care vreau sa le urmaresc pe Facebook.

Astept sa-mi zici tu pe ce loc esti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: