Cioroianu avea dreptate

Il stiti pe fostul ministru de externe? Ala care a spus ca mai bine ii ducem pe infractori in desert si ii punem sa sape acolo la canal de apa, sau ceva de genu.

Partea proasta e ca dupa evenimentul asta au inceput sa se adevereasca vorbele lui. Nu pentru faptul ca suntem un popor de infractori, desi suntem crescuti in aceasta privinta, ci pentru faptul ca nu putem sa ne purtam de grija.

O data sunt oamenii imposibil de dezinteresati, cei care au impresia ca statul le acorda totul si ceilalti care ii vaneaza pe acestia si profita de pe urma lor. Mi-am amintit de o povestire, cum ca cineva a spart la un momeent dat o casa, a furat o plasma de 120 de centimetri, adica imensa si s-a plimbat cu ea prin cartier nestingherit fara sa-l intrebe nimeni nimic. Vorbind politia cu vecinii acestia au replicat, pai credeam ca sunt de la service si ca e plasma defecta de se plimba cu ea.

Pana una alta faptul ca ne intereseaza e bine, faptul ca nu ne pasa e grav. Dar pana sa ajungem sa stam cu arme ca amerincaiii va trece mult timp, sau va trebui sa fim noi mai bogati, sau …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: