Circul Globus

Prin 2009 am mai fost la Circul Globus, dar nu ca sa vad vreun spectacol, ci pentru ca eram prin preajma si am mers sa vedem animalele si cam ce e pe acolo. La momentul acela am fost dezamagit, speram la mai mult. Iar asta s-a intamplat sambata.

Am fost la circ sambata, la invitatia Ruxandrei, pentru ca asta e un obicei sanatos. Si m-am bucurat astfel de un spectacol pe care nu mi-l inchipuiam asa de frumos. Am vazut tigri, foci, cai, numere de acrobatie si cam tot ce si-ar dori un copil sa vada.

Dupa spectacol am stat de vorba putin cu Brandusa Novac, directorul Circului Globus si cativa artisti. Am aflat cateva lucruri care sunt demne de mentionat. Primul ar fi ca Circul Bucuresti se compara, se aseamana si concureaza cu Cirque du Soleil (orice comentarii deplasate sunt inutile), ca este extrem de cunoscut, respectat si temut in afara tarii. Apoi ca participa la concursuri internationale de circ si ca este intr-o continua cautare de talente.

De fapt, s-a incercat la Bucuresti crearea unei scoli de circ, insa acest lucru s-a oprit din cauza austeritatii bugetare. In tot acest timp, la Circul Globus, se cauta talente si ele se scolesc acolo, in interiorul circului, exact pregatindu-se pentru spectacol.

Circul are spectacole de marti pana duminica, iar duminica sunt doua spectacole. Toate spectacolele sunt cu casa inchisa, sala plina, toate biletele vandute. Iar daca doriti un bilet la circ, recomand sa va faceti rost din timp de ele.

Cum a mai fost la circ, vedeti si la Andreea, Raluca, Auras, Claudiu, Andrei

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply