Coca-Cola o porcarie de baut

Nu mai beau cola de cel putin 6 luni. Si asta e o performanta. De la minim 2 litri de cola bauti pe zi care insemnau o apasare impresionanta in buget, am reusit sa nu mai beau deloc, brusc si fara probleme.     Si asta fara chestii prea complicate, pur si simplu n-am mai putut bea asta. De ce? Vedeti in clipul asta.

Video de Cosmin.

Uneori mai beau cola cand ajung la vreun fast food din ala interesant si acolo altceva n-am ce bea la meniu. Dar asa e mai bine, mai sanatos, fara senzatii de greata dimineata, fara sa miroasa gura si fara o senzatie de  nasol in gura dupa ce ai baut un pahar de cola, din apa statua sau cine stie ce sursa de apa indoielnica.

Sa nu credeti ca recomand Pepsi. Au aceeasi sursa de apa, deci sunt la fel de prosti. De fapt abia acum pepsi sunt la fel ca ieri si azi. Sunt si ei la fel  ca dinainte de ’89. Mai raman viespile dinauntru.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: