The Color Run la Bucuresti

The Color Run la Bucuresti

Sa alergi intr-un fel de cros si sa fii improscat cu pudra colorata este la moda acum. Si de asta au venit foarte multi oameni la The Color Run astazi. Am numarat ecusoane de piept de la numarul 5000 la numarul 7900. Deci vreo 3000 de oameni sa tot fi venit.  S-a alergat vreo ora, startul fiind dat o data la cateva minute. Plecarea se facea din parcarea de pe Kiseleff, se alerga pana la Arcul de Triumf si inapoi. Nu a existat ingramadeala si nici accidente. De fapt, eu n-am azut nici o ambulanta pe acolo.

Si lumea s-a simtit bine. Aparent povestea asta cu aruncatul pudrei colorate bucura oamenii foarte mult. Noi faceam asta cand eram mici, dar atunci era praf chior de pe marginea drumului, nu era pudra colorata.

Ah. Cei care se tem de pudra. E naturala, nu are efecte adverse, iese la prima spalare si culmea te mai si binedispune. Inca un lucru misto. Daca v-ati vopsit la The Color Run si v-ati dus sa faceti dush dupa, sunt curios cine si-a dat drumul la apa de sus si a improscat toata baia cu culoare 🙂 Am facut si eu asta, asta a fost farmecul.

Pozele le gasiti aici, aiciaici. Pozele la rezolutie maxima vor fi pe Flickr.

The color run septembrie bucuresti 2014 (2124)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply