Comisioanele bancomatelor

O noua masura descurajatoare si disperata a bancilor de a mai scoate bani e aceea de a fura banii din comisioanele tranzactiilor de la bancomat. Si se practica simplu.
Daca extragi banii de la bancomatul bancii tale, atunci comisionul e mic si se calculeaza la un procent din suma pe care o extragi. Spre exemplu, am scos de la BCR 1.500 de lei, mi-au luat comision de 3 RON, am extras 1.100 de lei mi-au luat comision de 2.2 RON.

Intr-o seara n-a functionat POS-ul de la magazinul de unde faceam cumparaturi. Drept urmare am iesit din magazin m-am dus peste strada la bancomatul Unicredit sa scot de acolo bani ca sa-mi platesc mancarea. Pentru o extragere de 150 de lei, adica de un milion jumatate de lei vechi,  banca mi-a retras un comision de 5.33 lei. WHAT?! Adica mai mult decat daca mi-as fi golit cardul la bancomatul BCR.

Bineinteles ca nesimtirea nu are limite, iar bancile se ascund in spatele unor diverse tampenii pentru comisionele astea, pe care oricum nimeni nu le verifica pe internet banking. De aceea, scoateti bani doar de la bancile voastre sau platiti doar acolo unde se poate plati cu cardul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply