Concurenta GPS-urilor

Hai sa o luam pragmatic, avem Google Maps, avem Yahoo! Maps, avem chiar si MSN Maps. In cazul asta avem concurenta directa la serviciul clasic de GPS, prin internet.

Din pacate Romania sta extrem de prost la nivelul hartilor, dar datorita accesarilor (dupa ceva ani de zile) satelitii de facut poze ale pamantului au reusit o poza de calitate a Bucurestiului. De ce sa nu profitam de ea? De ce sa nu facem o pagina de web, pentru mobil, cu toate locatiile ce doresc sa fie prezente acolo.

Metropotam e cam singurul care are asa ceva, insa ei n-au si optiunea de mobil. (adica mai simpla pagina) Sau o pagina care sa contina un form de cautare, sa zicem ca vom cauta un anumit restaurant. Intram pe net, submit, search si uite poza cu rezultatul. Acolo trebuie sa ajungem, stim unde trebuie sa ne oprim, cum ajungem acolo, ne descurcam sau dam din sagetile hartii pe mobil.

Tehnic se poate, cine o pune in practica? Asta din cauza ca in seara asta am trecut de 2 ori pe langa restaurantul Decebal, fara sa vad ca trebuie sa opresc. Ultima data am ajuns in Colentina, dupa care am stiut sa ma intorc 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: