Concurs cu premii de milioane

Tananana, piticu.ro si Arsenal Park fac  un mega concurs. Premiul un week-end ultra inclusive in tabara de la Arsenal Park. Ce inseamna ultra? O sa vedeti cand veti ajunge acolo, pe scurt super party mai ales ca prindem acolo si ziua Ancai.

Concurusul sta in a povesti pe blogul tau cea mai misto vacanta a ta, sa pui filmuletul de mai jos si la sfarsit sa pui “acest articol participa la concursul organizat de piticu.ro si sponsorizat de Arsenal Park. Title la linkul de pe Arsenal Park trebuie sa fie “tabara de vacanta”.


Arsenal Park – English Presentation from Eduard Schneider on Vimeo.

Si dupa ce faceti toate astea ori imi lasati in comentariu link-ul de la blogul cu articolul si filmuletul, ori trackback. Concursul se desfasoara pana pe 10 noiembrie, pe 11 se afiseaza castigatorul, pe 13 pleaca cu noi la Arsenal Park.
Pentru ca ati interba, toate elementele din film sunt reale si la dispozitia noastra, drept urmare sa va pregatiti sa reeditam filmul asta week-end-ul acela.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply