Concurs: Doua bilete dus-intors pentru un articol despre cum poti avea o experienta placuta low-cost

Din toate zborurile cu avionul cel mai misto a fost un zbor Bucuresti – Arad – Bucuresti. Sarim peste conditiile de imbarcare de pe Baneasa, sarim peste aglomeratie si mirosul nasol din aeroport, nu este compania aeriana de vina, ne uitam doar la serviciile din avion si amabilitatea echipajului de bord. N-am vazut pe nici un alt zbor cum cineva iti zambeste frumos, cum cineva te intreaba ce mai doresti, cum mai doresti. N-am intalnit avioane mai curate si culmea, nu erau la primul zbor, pentru ca Arad era doar o escala pentru Verona.  Mi-a placut ca aerul conditionat nu mirosea a fumul produs de motoare, mai ales faptul ca scaunele (chiar daca aveau scrumiere in cotiere) nu erau rupte, cum am mai auzit ca fac alti operatori.  Astea fac orele petrecute in aer mult mai placute.
Si daca ar fi sa ma gandesc ca Blue-Air mi-a oferit singurele aterizari fara zdruncinaturi din toata experienta mea de zbor, chiar daca pista de la Arad zici ca arata ca si cum ai ateriza pe camp, chiar daca aeroportul de la Bucuresti e atat de aiurea pozitionat incat zici ca avionul ia gardurile de pe DN1, inainte de a pune rotile pe asfalt.
 
 castiga un bilet de avion pentru ca poti de la blue air
Blue Air oferă două bilete dus-întors, valabile timp de un an, pe o destinaţie la alegere (oricare dintre rutele Blue Air), fără limite şi fără impuneri, celui mai bun şi mai complet articol scris pe blog despre ce trebuie să faci pentru a avea parte de o experienţă de zbor cît mai plăcută. Ca idee, premiul poate avea o valoare de peste 600 de euro (în funcţie de destinaţie şi preţ; calculaţi singuri). Criteriile de participare sînt simple: să existe link către site-ul Blue Air, pentru a contoriza mai uşor articolele participante. Concursul este valabil o săptămînă, începînd de astazi. Cîştigătorul este ales exclusiv de către reprezentanţii Blue Air. E OK şi un link suplimentar către acest articol (se contorizează şi trackback-urile), pentru siguranţă.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply