Concurs Nokia – alegeti cea mai buna idee

Am ajuns la partea a doua a concursului Nokia, acolo unde voi, participantii dar si fanii lor veniti sa ii sustineti ca ei sa mearga mai departe in concurs si sa castige.

Sa vedem ideile:

1. Night Stand Music Alarm (Aplicatia este bazata pe aplicatiile de genu LCD Clock, prin prezentarea unui ceas LCD de mari dimensiuni. Cu ce difera ideea mea fata de a celorlalti, este faptul ca v-a implementa si un player de muzica  / radio / net radio. astfel transformandu-se intr-un bine cunoscu “Ceas cu radio”. Asfel, personele care prefera sa doarma pe muzica, post seta  aplicatia sa le ruleze playlistul/postul de radio preferat si sa se opreasca dupa un anumit timp (printr-un fade de exemplu). Tot odata cand suna “alarma” aceasta sa fie playlistul tau favorit / postul de radio.)

 

2. Calculator Caloric (Oriunde iei masa, introduci datele din meniu si vezi cate calorii are mancarea pe care o vei alege.)

3. Site RSS Based (O aplicație personalizată care să afișeze ultimele postări de pe feed-ul RSS. )

4.Site offline ( telefonul primeste informatii utile despre vreme, stiri, magazine cu reduceri, institutii publice, restaurante, atractii turistice, hoteluri etc., de la releul de telefonie mobila cel mai apropiat (la care este conectat), si le afiseaza intr-un mod customizabil (un transfer similar are vodafone pentru locatie) . Informatiile se actualizeaza in functie de timp la toate releele, iar acestea emit la cerere unui singur terminal (telefon), sau ciclic site-ul offline tuturor telefoanelor din raza de actiune. Informatiile se pot aduna de pe un portal unde  fiecare client isi actualizeaza oferta.  avantaj client:    – viteza de navigare (instantaneu – fara trafic)               – acuratetea informatiilor specifice locatiei         – o modalitate facila de a gasi informatii locale  avantaj firme de telefonie : – reducerea transferului de date intre relee si serverul central  avantaj firme locale: – atragerea unor clienti noi. )

5. Task Manager pentru Symbian (O aplicatie care sa inchida programul pe loc, chiar daca s-a blocat(sa inchida procesul))

6. Ambiental Sound (Aplicatia este destinata relaxaraii. Utilizatorul poate alege din cateva sunete diferite (cascada, pasarele, vant, valuri), si pot fi suprause, pentru a creea o ambianta placuta in casa. Totodata se v-a putea seta un time-out al aplicatiei pentru cazurile cand se ruleaza inainte de culcare.)

 

Si acum sa alegeti. Care din cele cinci aplicatii credeti ca e cea mai potrivita sa v-o instalati pe telefon? Care aplicatie sa mearga mai departe in concurs?

[poll id=”57″]

 

 
Pasul 2: În perioada 11 martie – 18 martie 2011- ora 12.00 pm, ideile de aplicaţii mobile/conţinut mobil înscrise în competiţie pe blogul fiecăruia dintre cei 5 bloggeri parteneri vor fi supuse votului public.
Procesul de votare pe blogurile partenere se va realiza prin intermediul unui pool de votare.

Calulator Caloric

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: