Cosmote 1 milion?

Am vazut o reclama… bineinteles tampita, in stilul clasic si vulgrar Cosmote, in care mi se zice ca astia au ajuns la 1 milion de utilizatori. Deci, ofertele cu multe minute gratuite au dat roade. Insa, au aparut cu 1 milion mai multe telefoane mobile aici? Sunt, oare, 100.000 cei care au abonamente mari la Cosmote?
E vreun motiv pentru care sa iti faci abonament la Cosmote? Si, oare cat sa mai tii cartelele pre-pay?

Bineinteles, cred ca o sa arunc cartela mea prepay dupa ce se termina promotia de 2000 de minute. Sta prea greu in buzunar, si am inca un telefon in grija.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Cosmote 1 milion?

 1. pe cat expira piticule a ta ?

  faza marfa e ca am eu o presimtire ca in februarie – martie mai lanseaza o oferta cu 1000-1500-2000-3000 de minute … MARK MY WORDS !!!

 2. manu…sunt mai mult de 10% [ca sa fac o legatura cu ce ai zis de cosmote] la vodafone sau orange care au abonamente mari ?…sau zapp ?
  toata lumea stie ca banii multi vin din chestii ieftine. la fel ca la componentele de calculator, tot timpul o firma o sa scoata mai multi bani din chestiile lowend si mainstream decat cele highend. 😉

 3. Reclama e super , tampit esti tu ! Cosmote are 250 000 abonati .

  “E vreun motiv pentru care sa iti faci abonament la Cosmote? ”

  Vrei sa vorbesti la mobil sau vrei sa il ai pe post de bibelou ? Minute multe , pe viata , asta e motivul pentru care merita un abonament Cosmote .

  Cretinule !

 4. va garantez eu ca nu o sa dispara ;). poola mea, au ajuns romanii sa se planga ca exista servicii ieftine…

 5. >

  In urma cu un an , cand a aparut Cosmote , toti cretinii dadeau astfel de termene . Ei bine … a trecut un an … si nu numai ca nu a murit … dar aduna 400 000 clienti PE SEMESTRU .

 6. Gogu : da` pe tine te platesc astia de la cosmote de le iei apararea asa vehement ? ca vad ca te-ai cam incins … poti sa iti expui punctul de vedere si fara sa jognesti pe nimeni … eu asa cred cel putin

Leave a Reply

%d bloggers like this: