Cristi Dorombach la Radio3NET – Florian Pittis

Cristi Dorombach la Radio3NET – Florian Pittis

Nu pot decat sa vorbesc despre mine la persoana a treia. Pentru indexare, dar si pentru ca talk-show-ul la care am fost invitat saptamana trecuta, la Radio3NET – Florian Pittis, a fost mai mult decat un simplu interviu. A fost cam cum sunt eu, iar acolo am explicat toata povestea din spatele lui Piticu.
De asemenea ce e bloggingul, de ce exista bloguri, de ce sunt ele bune si cum ne ajuta. Pana la urma e vorba de exprimare, de libera si neingradita exprimare. Asa cum ar trebui sa fie.

Stiti insa ca eu tot laud BBC-ul, ca au facut progrese in ceea ce priveste munca pe radio, ca au integrat radioul cu toate mijloacele de comunicare, ca au emisie online atat audio cat si video si ca sunt acest trendsetter al radiourilor din lumea intreaga. Iata ca si romanii fac acelasi lucru la Radio3NET, cu o echipa tanara, voioasa, care vrea sa arate multe si care are nevoie de suport. Zic ca le-ar mai trebui niste muzica comerciala si partenerierea cu niste evenimente dubstep si devin si ei trendsetteri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply