Criza la mall

Cum lumea nu mai are bani, iar H&M inca nu s-a deschis in Romania, parcarea de la mall ramane in continuare arhiplina. Iar locul de parcare se gaseste dupa vreo jumatate de ora de invartit prin etajele parcarii respective. Nu mai sunt masini de masini acolo, nici macar masini spalate. Se prefera deci masinile prafuite sau cu urme ale ultimei ploi din Bucuresti, dar si masini neingrijite si zgariate.

In mall lume multa care se plimba. Am vazut oameni care stau ore intregi pe un suc la cafenelele adiacente, am vazut o groaza de oameni care vin sa probeze haine doar de dragul de a proba si atat. De asemenea unul din doua magazinele in care am fost in seara asta avea pe cineva care incerca sa plece cu ceva marfa neplatita piuind astfel sistemele de securitate de la iesire.

In schimb magnificul situatiei a fost atunci cand am iesit afara la o tigara si am fost agatat de un tanar imbracat bine – ca de mall – cu apelativul: aveti cumva o tigara? Va multumesc mult.

Deci e criza si la mall.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: