Cu Ion Iliescu marti in Club A

Daca as fi sa ma gandesc cum as vrea sa fiu cand voi fi batran, pai m-as gandi sa fiu la fel ca Iliescu. Omul asta a facut atat de multe in viata asta incat nu cred ca poate nimeni sa si le aminteasca pe toate. A fost de doua ori presedinte al Romaniei, a avut un stand-up in direct la CNN si nu cred ca de atunci sa mai fi reusit cineva performanta asta. (ma refer la faptul ca nu stiu sa mai fi facut cineva din romania, roman, stand up in direct la CNN). Ce-a mai facut Iliescu, a facut o revolutie, vreo doua mineriade, a semnat o groaza de acte si de decrete, l-a arestat si gratiat pe Miron Cozma …. ooo si ar mai fi multe.

Ion Iliescu - bloggerul

Pana una alta Ion Iliescu – bloggerul –  vine marti in Club A. De ce? Pentru ca e blogger si bloggerii intamplator se mai intalnesc sa se mai cunoasca sa mai discute. Asa am facut cu Nastase, asa am facut cu Dan Andronic si altii. Ok … vine Iliescu, asa si? Ce facem? Ce vorbim? Intamplator am citit si comentariile din blogul lui Iliescu, pentru ca articolele le citesc pe feed. Aoleu…. sa nu vad oamenii aia la fata. N-am nimic cu nimeni, dar cand vad oameni care vin sa iti spuna sefu aveti o scama, atunci chiar e o problema.  Pana una alta sper sa nu vorbim despre politica marti. Sper sa vorbim despre Iliescu ca om, cum se simte la varsta dansului, ce planuri are, daca simte ca e in vacanta sau daca are indatoriri ca la serviciu, ce calculator are, daca ii face probleme, cat de repede tasteaza pe calculator (pun pariu ca nu se uita la taste).  Chestii normale de altfel. Dupa care intrebarile clasice, ce vrea sa auda de la blogosfera, cum i se pare blogul, cum i se par comentatorii sai, cine ii administreaza blogul?

Sper sa nu se intample la fel ca la intalnirea cu Nastase, cand aflasera cetele de pensionari ca va veni domnul Nastase si venisera cu procese, jalbe si cereri de mariri de pensii.  De asemenea sper sa fie presa, dar sper ca presa sa stea dracu cuminte si sa ia notite la cum se intampla un interviu, cum se discuta si cum trebuie intrebat un om politic. Mai mult, sper ca bloggerii ceilalti care vor veni sa nu se bage in atacuri la adresa domnului Iliescu, n-are sens si nici nu e in beneficiul discutiei.

As mai fi curios daca din punct de vedere politic e bine sa iti faci blog, e bine sa scrii pe blog chestii din care ies stiri, daca isi vor face toti candidatii PSD blog si mai ales ce vor scrie acolo. Pe langa asta, as vrea sa aud un mic comentariu despre ce crede ca va urma in clasa politica romaneasca, pentru ca noi suntem tineri, iar eu parca vreau sa fac politica. (habar n-am daca mai sunt in PSD sper sa nu) .

In final asa as mai vrea sa stiu daca Iliescu se considera un om tare, o personalitate puternica, ce parere are de aia care vin sa ii spuna “sefu aveti o scama”,  daca are regrete. Si daca are regrete, de ce? Ah… si inca o chestie, toata lumea s-a obisnuit sa ii zica Domnule Presedinte, ne putem gandi sa il numim si altfel?

Pana una alta, ne vedem marti Domnule Presedinte 🙂

Poza de pe flickr-ul lui uschiva

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: