Cu permise si inmatriculari

La Pitesti azi a fost o descindere la serviciul de inmatriculari cum ca s-ar face lucruri necurate acolo.

Prost. Din contra, acolo nu se faceau lucruri necurate, ci lucruri perfect valabile. Taxa pentru permisul auto, adica shpaga in termeni romantesti, taxa de examinare sau atentie in termeni europeni se intampla peste tot si oriunde iti poti lua carnetul pe nashpa daca vrei.

Important e cine plateste mai departe. Iar la Pitesti structura se desfasoara piramidal, e cineva sus care inchide ochii, e cineva mai jos care plateste, e cineva si mai jos care colecteaza, e cineva dedesupt care da documentele si se ocupa de alergatura. Undeva lantul asta s-a intrerupt drept urmare a intervenit descinderea. E prost pentru aia 20 de oameni ce lucrau acolo ca s-a intrerupt lantul, e prost si pentru ala care i-a dat in gat, e mai rau si pentru oamenii ce aveau nevoie de actele alea.

Din punctul meu de vedere se putea actiona mai precis, cine a dat, cui a dat, cine e corupt. Stiu ca erau toti, dar nu era necesar sa se intrerupa activitatea. Pe langa asta, ce va urma mai departe? Se suspenda permisele date pe nashpa?  Si nu cred ca erau implicati acolo oamenii de la examinare permise ci cei de la suspendari permise si eliberari de certificate de inmatriculare, cel putin alea sunt birourile.

Dar asta se intampla cand depolititzezi si scapi din mana institutii vitale statului. Sa mai zic ca acolo e (era) si o retea wireless nesecurizata, ce permite accesul in reteaua institutiei? 🙂

In final ca sa raspund unor ****** ce abereaza la adresa mea, eu mi-am luat permisul din prima pe bune.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: