Cu tirul si tractorul

Parca tirurile n-aveau voie in Bucuresti, din cate stiu eu. Atunci de ce azi tot Militariul a fost blocat de cateva tiruri care s-au trezit ele ca pot trece pe rosu, ca incap in intersectii, mai mult ca o banda nu e de ajuns asa ca pot sa ocupe doua.

Si daca ati trecut de Militari, langa Arcul de Triumf pe Constantin Prezan, niste indivizi lucreaza la piatra cubica de acolo de pe strada. Partea proasta e ca in week-end n-au lucrat, in timpul saptamanii nu vor sa lucreze noaptea, astfel incat lucrarile se efectueaza la orele cele mai aglomerate ale zilei pentru strada aia. Adica 9 dimineata, sau 5 dupamasa. Pana atunci n-avem de ce, e cod gablen. Sau putem sa tragem un pui de somn (o sa vina poza aici).

Liniile autobuzelor 312 si 313 vor fi desfiintate, probabil dupa ce se va termina de realizat linia de troleibuz Piata Unirii – Piata Sudului. Aici e si mai distractiv. Chiar daca noaptea nu e nici naiba pe strazile alea  si se circula frumos, muncitorii se tin cu dintii sa lucreze numai ziua. Asta ca sa deranjeze trafic, asta ca sa nu poata monta stalpii de masini parcate aiurea, asta ca sa nu poata trage cabluri din cauza altor lucruri care incomodeaza ziua. De ce sa lucram noaptea cand nu e nimeni sau in week-end cand nu trec multe masini pe strada cand putem lucra cateva ore ziua, la adapostul codului galben.
Pun pariu ca linia de troleu nu e gata pana in septembrie 2008, asa cum scrie pe panou?

Corpul de control al primariei generale se trezeste numai cand vrea Oprescu nu? Si acum daca e Oprescu in vacanta e fericire si sarbatoare in tot orasul nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d