Cum am reciclat 600 de cutii de bere si m-am ratacit in Bucuresti.

E pentru prima data … pe bune. Si cand reciclez ceva si cand ma ratacesc in Bucuresti. De fapt faza cu ratacitul e relativa.

Adica, trebuia sa ajung la Real, sa predau cele 600 de cutii de bere ce erau deja acolo la reciclat, sa ma filmeze unii si sa ma dau mare.   Eh si indicatiile erau simple, de la Mihai Bravu statia de metrou, faci dreapta inspre Vitan si ajungi acolo. Am coborat la Mihai Bravu, am facut dreapta … si am mers inspre Vitan … am mers … 3 … 4 kilometri cat sunt pana acolo. Am ajuns la targul auto Vitan … nimic … nici in stanga nici in dreapta, inainte hau … iesirea din Bucuresti. Asa ca fac dreapta … mi se parea o unda de civilizatie, mai ales ca se vedea o firma de Hotel mare … Eh … am vazut hotelul Rin Grande, care inca mai pastreaza urmele incendiului ce i-a topit fatada in vara. Si am continuat sa merg mai departe. Pe stanga, pe sensul dinspre Berceni spre Pantelimon coada de masini bara la bara, pe sensul meu de mers … nimic. De fapt masini ce circula cu viteza, ca deh, de aia seamana ca o centura.

Dupa vreo juma de ora de mers, am ajuns la INML Mina Minovici .. ahaaa deci acolo este, am mai mers … am dat de blocuri … mmm Oltenitei … linia de tramvai inexistenta, reabilitare unica … dupa care Piata Sudului …. aaa civilizatie, de aici stiu, am mai fost beat si pe aici.

Cat despre Real … habar n`am cum am ajuns acolo cu masina, ca stiu ca n-am fost atent la un viraj si am intrat aiurea pe o strada si am mers si am dat de market, insa pe picioare nu mi-a iesit. Cat despre cutii de bere, au fost un balcon de bloc intreg plin, la Ionut acasa, carate in doi saci. Ionut intarzie cu pozele insa, asta ca sa vedeti cam cat se poate bea intr-o singura vara, sau … nu chiar intr-o singura vara in cateva luni.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: