Cum castigi azi o bicicleta rosie?

Sa presupunem ca ai raspuns corect la taskurile din zilele precedente de pe blogurile lui Arhi, Zoso, Cabral sau Visurat.

Daca nu ai raspuns corect, mai ai si astazi un task de rezolvat, sau inca o sansa sa castigi una din cele 10 biciclete, puse la bataie in concursul bikewalk.ro si „Bicicleta rosie” de la Coca–Cola. Pentru a intra in concurs trebuie sa raspunzi la minim 2 taskuri date, deci recupereaza repede si raspunde acestui ultim task, plus unuia din zilele trecute, anuntate pe blogurile de mai sus.

Spune-mi unde te-ai da prima data cu bicicleta rosie. Asta dupa ce o castigi, unde te vei duce prima data sa te plimbi cu ea. Poti sa participi la concurs, comentand la acest articol sau pe blogul tau, dar si pe pagina ta de facebook sau cu ajutorul contului tau de twitter.

In schimb, mai apoi, trebuie sa intri pe bikewalk.ro si sa anunti aici lista de tweeturi, linkul de comentarii, articole pe blog sau contul tau de facebook, in care ne raspunzui task-ului de azi: unde te-ai plimba prima data cu bicicleta  rosie.

Mult succes.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: