Cum e neprevazutul asta

Stiam de la inceput ca ne vom place. Stiam de cand mi-ai dat like pozelor cu pisica mea. Stiam ca ai si tu pisica, pentru ca si eu iti dadeam tie like acelorasi poze. Stiam ca esti “lady in white”, iar asta ne-a facut sa ne apropiem. Ne-a facut sa flitram, sa vorbim, sa ne impartasim experientele noastre cu pisicile noastre. Si nu a trecut mult timp pana cand nu ne-am intalnit, pana cand nu ne-am vazut si n-am dat deoparte pisicile noastre, astfel incat sa avem timp si pentru noi.
Dar timpul nostru nu era numai al nostru, pentru ca si pisicile se uitau la noi. Ne supravegeau, nu care cumva sa facem ceva dubios, nu care cumva sa incalcam o regula, nu care cumva sa facem ceva neprevazut, care sa ne strice dragostea.
Si totusi neprevazutul s-a intamplat. A fost bine, stiu sigur ca tie ti-a placut cel mai mult. Si totusi, a fost neprevazut, asa incat … a doua zi, a fost nevoie de pilula. Si asta pentru ca asa ceva trebuie sa fie planificat. Iar daca nu e planificat, terbuie protejat. Iar neprevazutul este oriunde, in orice moment.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply