Cum faci 45 de minute de la Lujerului cu tramvaiul

In seara asta a trebuit sa merg cu 41, tramvaiul 41, de la Lujerului la Casa Presei. Sarim peste faptul ca a venit tramvaiul plin ochi si ca nu se inchideau usile in orice sens de mers. Trecem peste faptul ca unii sunt in tramvai si au uitat ca exista si apa calda, iar azi nu s-a oprit apa rece in Bucuresti, ci doar cateva linii de curent electric.

Dupa intersectia cu 1 mai, pe strada cu RNC, cand sa faca tramvaiul stanga spre Agronomie, a gasit vatmanul de inalta putere si convingere sa opreasca tramvaiul in mijlocul intersectiei, in curba. Si acolo a stat 25 de minute. De ce?  Pai pentru ca poate, asta ar fi primul motiv. Cel de-al doilea ar fi ca sensul spre 1 mai era blocat, masinile stateau pe 3 randuri ( nu le pot numi benzi), chiar si pe linia de tramvai. Drept urmare s-a oprit in mijlocul intersectiei pentru a ii bloca pe cei care vin de la Arcul de Triumf ca sa mai descongestioneze liniile de tramvai, pentru colegii sai care tocmai plecasera in cursa.

Pentru o vizualizare mai exacta, in poza alaturata tramvaiul e cu rosu. [ link ]

Mai trebuie sa zic ca toate astea din cauza ca in intersectie la 1 mai era un politai care vroia mortis sa tina intersectia libera?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: