Cum iti iei scutire de la munca? Comanzi mancare online

In week-end va recomandam Fooda. Baieti buni, livrare ireprosabila, mancare mai gustoasa si mai apetisanta ca la ei n-am vazut de mult.

 

 

 
Astazi colegii au vrut sa incerce ceva nou si au comandat mancare de la Food Panda. Astia sunt un fel de agregator, unde tu le bagi adresa si ei iti recomanda ce sa mananci. Asa ca am incercat de acolo. Pe la ora 11. La ora 2 jumatate a venit mancarea. Si sa nu spun ca a venit mancarea rece, plina de apa, cartofii prajiti imbibati asa de mult de apa incat zici ca erau cruzi nu prajiti. Carnea nu mai avea nici un gust si altele.

Prea putin ma intereseaza pe mine ca cineva a primit 10 Panda Lei si ca a vrut sa profite in acest fel de oferta. Asta nu ma face pe mine decat sa cred ca cei 10 lei virtuali, nu sunt pusi decat sa ii pacaleasca pe oameni ca ar putea comanda mancare de la ei de pe site.
Cu alte cuvinte. Esti agregator de servicii de catering si nu ai nici un fel de control asupra clientilor tai sau afiliatilor tai? Si daca se supara cineva pe tine, ce? Pe facebook-ul cu Panda totul e bine si frumos. Pacat ca nu si in caserolele clientilor.

 

De altfel da. Vi-i recomand. Daca vreti sa plecati de la munca sau sa petreceti jumatate de zi pe weceu dupa, comandati de la ei. Poate voi aveti sansa sa primiti mancare si mai proasta ca a mea. Ah, scuzele de intarziere nu exista. Mai bine nu livrezi intr-o zona in care zeci de mii de oameni comanda in fiecare zi. Mai bine nu aduci mancare aici. Ramai la tine in cartier si livreaza numai la evenimente.

Si pentru ca postul asta s-ar putea sa ajunga la Food Panda, mancarea ar trebui sa te umple de energie si buna dispozitie  … nu sa te umple de frustrare si nervi …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply