Cum iti place sa iti personalizezi lucruri (concurs Starbucks la Cluj)

Eu intentionez sa nu-mi personalizez chestiile, tocmai pentru a nu iesi foarte mult in evidenta. Adica nu am in masina nici un odorizant agatat de oglinda (e undeva in spate discret), nu am nimic lipit pe masina 4WD, CLK sau altele, ci un sticker cu un site undeva discret. De asemenea pe laptop nu am nici un abdtibild lipit in partile vizibile ale acestuia. Si nici telefonul nu are decat tema lui default care mi-a placut, fara wallpaper special (inca).

Dar nu pot sa nu-mi amintesc de laptopul lui Titus care e plin de stickere cu diverse chestii pe care le foloseste, dar si de gentile fetelor pline cu tot soiul de butonase, chestii colorate, brelocuri si altele. Asa incat ma intereseaza cum iti place si ce anume iti personalizezi tu.

Pentru ca Starbucks crede ca “however-you-want-it” it’s the better way, sunt invitat la Starbucks Frappucino Private Class.  Nu stiu exact ce inseamna asta, dar sunt sigur ca suna tare bine. Si ca sa nu ma duc singur, pot sa mai iau inca 3 oameni cu mine. De fapt puteti veni toti, dar doar 3 oameni vor fi castigatorii. Si pentru ca astept comentariile pana pe 6 iunie, iar in perioada aia voi fi la Cluj-Napoca, acest Starbucks Frappucino Private Class se va intampla in cafeneaua Starbucks din Cluj-Napoca.

Deci ma adresez in principal blogosferei magnifice de la Cluj-Napoca sa imi zica ce le place lor sa isi personalizeze si cum si-au personalizat lucrurile. Pe 6 iunie aleg 3 castigatori, iar apoi mergem la acea lectie privata de la Starbucks.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply