Cum iti transformi televizorul in Smart TV cu doar 100 de euro

Cum iti transformi televizorul in Smart TV cu doar 100 de euro

Stiu ca toata lumea isi doreste un Smart TV, iar cei care au deja un smart tv, probabil isi doresc un televizor mai nou, un procesor mai bun si asa mai departe. Teoretic pentru televizoarele smart sau destepte au aparut niste kituri de upgrade, le schimba procesorul, le imbunatatesc memoria si asa mai departe.

In paralel a aparut Google Chromecast, o jucarie care iti permite sa rulezi pe televizor Youtube si cam atat. Si mai era un stick care iti permitea sa vezi pe tv vreo 700 de canale tv, dar niciunul dintre acestea nu era valabil pentru Romania.

Ei bine in Romania, avem incepand de astazi Evolio Smart TV Box. E un fel de STB, un fel de mini pc cu android, procesor dual core, 1 giga de ram, 4 giga stocare. Se conecteaza la televizor prin HDMI, la internet prin portul ethernet sau wireless, are o telecomanda si ii putem atasa mouse si tastatura wireless. Pretul lui este de doar … 449 de lei. Disponibil in Domo, Altex si evolio.ro

Partea buna e ca pe langa android, vine preinstalat cu Seenow, iar accesul este gratuit in Seenow pentru sase luni. Cum ar veni e un abonament activ timp de 6 luni. Iar aceasta indiferent daca il atasati unui cont sau il lasati neinregistrat.

Ca sa explic de ce ati avea nevoie de asa ceva. Pai e simplu. Voi va uitati la televizor acum, doar ce aveti pe cablu. Daca vreti ceva in plus, va mutati la calculator sau conectati calculatorul la televizor, dar pentru asta tot trebuie sa va ridicati de pe canapea sa schimbati cabluri sau sa tastati pe tastatura care e in fata televizorului. Cum ar fi sa aveti un dispozitiv, iar acesta este Evolio Smart TV Box, pe care sa il controlati din telecomanda, la fel cum prietenii vostri smecheri isi controleaza din telecomanda aplicatiile din televizorul destept. Iar asta e metoda de a face un televizor care nu e smart tv sa fie smart tv. Si costa doar 100 de euro. Si are si 6 luni de acces gratuit in Seenow.

Ma duc, il testez, revin cu impresii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply