Cum ne pregatim de revolutie

Declaratiile politice, mesajele de pe net, mailurile si celelalte mesaje de astazi ma ingrijoreaza. Maine vom avea o alta revolutie sau doar un protest violent?

Si daca la Victoriei nu se vor intampla lucruri majore atunci de ce se dau mailuri comunicate de genul asta?

Comunicatul primariei Capitalei.

Din grija pentru cetateni, avand in vedere manifestarile de protest de maine, 19 mai, la care se anunta peste 60.000 de participanti, Primarul General al Capitalei, Prof. Dr. Sorin Oprescu, face apel la bucurestenii care au masinile stationate in parcarile amenajate in Piata Victoriei, sa mute autoturismele, in cursul zilei de astazi, 18.05.2010, pana la ora 24.00, pentru a se evita eventualele incidente neplacute. Parcarile cu plata din zona Pietei Victoriei vor fi inchise maine, pe durata intregii zile.
De asemenea, pentru a evita orice neplacere, Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, face apel la proprietarii de autoturisme care locuiesc pe strazile adiacente Pietei Victoriei, sa nu stationeze in zona, pe cat posibil, dupa ora 7.30 dimineata.
Edilul sef  al Capitalei recomanda conducerilor unitatilor de invatamant aflate in zona Pietei Victoriei sa isi adapteze programul conform manifestarilor anuntate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: