Cum pleci la mare mai usor

Cum pleci la mare mai usor

Voiam sa va intreb voi cu cine plecati la mare. Dar mi-am amintit de ceva intamplari, care nah, in contextul actual merita povestite. Eu cand plec pe undeva, calculez totul ca si cum as fi singur. Sa zicem ca plec la Cluj, bani de motorina pentru cluj, bani de mancare, bautura, etc-uri ce pot interveni pe traseu. Si daca se intampla sa mai plec cu cineva la cluj, bugetul asta nu se diminueaza. Pentru ca de obicei sunt cunoscuti. Si stiti cum sunt prietenii, atunci cand te duci cu un prieten in masina, ala e ca prietenul, invitat, sa i se dea de toate, fara sa dea nimic inapoi, asteptand o cursa gratis si confortabila. Mai mult, incercand sa dea sfaturi de soferie. Pentru ca sa sunt prietenii, tin la tine ca sa ajunga la destinatie.

Si daca primesti si ceva bani de motorina din calatoria cu altcienva, atunci e ca si cum ai fi gasit o comoara, primesti bani neasteptati. Si te bucuri de ei impreuna cu prietenii.

Ma rog, daca n-ai prieteni, nu trebuie decat sa iti faci unii noi. Si sa mai primesti si bani de benzina, ca asa e bine sa faca prietenii, sa imparta intre ei si sa contribuie la cele necesare.

Si iata cat de usor e sa gasesti cu cine sa pleci la mare, dar si cat de usor e sa iti faci prieteni noi. Intri pe 4inmasina.ro , alegi pe cine vrei, ii pui la dispozitie drumul si astfel ai parte pe langa o companie placuta si de o experienta noua.
Ati zice ca asa ceva nu prinde la noi?
Din contra, eu zic ca e foarte sanatoasa. O data daca ne uitam la ce fac tinerii din alte tari si cum calatoresc ei cu autostopul, de ce la noi n-ar prinde ceva organizat. Si asta pentru ca pe 4inmasina.ro dupa ce iti completezi profilul, poti spune ce fel de masina ai, ce fel de conditii – daca se fumeaza sau nu – daca se asculta muzica sau nu si asa mai departe.

Asa incat eu mi-am facut cont pe 4inmasina.ro si … am pus anunt. Teoretic (daca-mi vin cauciucurile noi) plec maine seara la mare. Cine vine cu mine?  Intra pe 4inmasina.ro si liciteaza acolo sa te pot alege.

Si dupa ce ati mers cu mine sa reveniti pe site si sa spuneti cat de corect am condus, cat de mult am ras in masina, ce muzica buna am ascultat si cum v-am convertit la dubstep 😉

patru in masina

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply