Cum protestam impotriva benzinei

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu

proteste in benzinarii 17 ianuarie

tocmai am ramas fara combustibil. Ce fac? Ma duc si fac plinul sau nu? Am gasit deja un petrom pe Timisoara cu 4.93 lei pe litru.

In schimb companiile petroliere luate pe nepregatite parca de amploarea protestului incearca sa vina in fata cu diverse mesaje de marketing care mai de care mai nepregatite. OMV desi nu m-a contactat in ultimii 3 ani deloc pe mail, s-au trezit acum sa-mi aminteasca ca poate vreau vreun aranjor la pret redus de la Dunlop in masina (sincer de ce as vrea asa ceva?).  In schimb astia de la MOL sunt si mai tari. Imi trimit mail daca nu cumva vreau un card multibonus. Dar eu am deja cardul asta, iar daca vreau se pare ca trebuie sa-mi fac unul nou, nu sa pot sa-l pastrez pe asta sau sa-l bag in pagina aia de web.

Pe langa asta daca ma duc sa platesc cu cardul multibonus, asa cum am facut aseara cand n-am alimentat, tanti de la benzinarie se sperie de parca ar trebui sa dea ea banii de la ea nu de pe cardul meu.

Deci eu ce fac acum? Mai alimentez sau nu?

In schimb la Vaslui, zici ca oamenii se duceau la nunta sau inmormantare, nu protestau impotriva pretului carburantilor. De fapt e bun protestul asta, hai sa protestam, cum? Mergem incet, ardem benzina si claxonam.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply