Cum renovezi

Acum ceva timp ma apucasem sa va povestesc ca m-am apucat de renovat. Intre timp ati vazut pe Facebook din cand in cand poze noi cu evolutia lucrarilor. Ei bine, nici acum nu e gata. Iar asta e o discutie muuult prea ampla care implica mult prea multe variabile. Cert e ca va fi gata curand. Iar atunci cand va fi gata vom bea.

Pana atunci, asa cum e normal, orice renovare cere bani. De obicei toata treaba incepe cu banii stransi, bani care se termina instant. Iar apoi urmeaza creditele. Si pentru ca renovarea sa continue conform programului, creditele trebuie sa vina repede, daca nu cumva instant. Ceva de genul sa te duci la banca, trebuie sa imi cumpar becuri, dati-mi bani.

In schimb anul asta am cunoscut bancile mai bine decat imi doream. Asa ca daca vreti sa va faceti un credit puteti sa veniti sa ma intrebati detalii despre orice. Sa ma interbati cum terbuie sa vorbiti la banca, ce acte sa aduceti si asa mai departe. De fapt nu trebuie prea multe acte pentru ca la BCR Divers acordarea creditului se face doar cu fisa fiscala si adeverinta de salariu. Cum am avut, la vremea respectiva Costin draga, eu am luat. Acum nu mai conteaza.

Si daca ziceam de credite, sa ii zicem pe nume, Crediteria. Un concept care accentueaza ideea de credite rapide, acordate cu usurinta cu care faci mancare. Mai adaugi cate un ingredient, mai invarti putin in oala si gata mancarea. Si mai e si delicioasa. Nu crezi ca e asa usor? Hai sa vedem. Mergem impreuna, filmam, notam totul, asta ca sa stie si oamenii ca nu e asa greu sa iei un credit. Si apoi, daca vrei sa renovezi, iarasi sa vii sa ma intrebi cum se face asta, ce mester trebuie, de unde iei faianta si gresie, parchet si vopsele. Dar pana acolo, hai intai la banca sa iei banii.

Deci va astept, cine vrea sa vina cu mine la banca sa vada cat de usor e cu Crediteria si sa si castige?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: