Cum se arunca lumea in haos

Cam asa arata norul de cenusa vulcanica ce afecteaza traficul aerian din Europa. Partea nasoala e ca acolo sunt cele mai circulate aeroporturi de pe continent, astfel incat sunt inchise aeroporturile din Anglia, Franta, dar si Germania si nordul Europei.

Sa nu credeti ca norul asta se disipeaza. Probabil ca da, dar vulcanul nu s-a calmat, iar norul este in continuare alimentat cu cenusa fierbinte si gaze.

Ce se intampla pentru restul oamenilor? Din experienta din alte eruptii relatate la stiri, vom avea parte de ploi cu un continut ridicat de pulberi, astea vor afecta plantele, iar vremea va fi ceva mai rece. Daca norul ajunge in Romania, veti vedea si voi ce inseamna un nor de cenusa si ce poate face el. Pana atunci, ne uitam linistiti la eveniment, traim ce mai apucam din viata asta, ca nu-i asa, eruptiile si cutremurele sunt semnele de dinaintea Apocalipsei, iar pana in 2012 mai e putin.

Probabil ca asta va fi momentul cand companiile vor descoperi internetul, vor folosi solutiile de videochat pentru a face intalniri, iar asta va dezvolta ideile de comunicare  in locul intalnirilor fata in fata.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: