Cum se manifesta Valentine’s Day

14 februarie si nici nu vreau sa ma gandesc la cele ce vor urma. Sarcini nedorite, dezvirginari in lant, sex infantil si dovezi ca suntem niste idioti (ca specie). Totul de dragul unei sarbatori idioate imprumutate cu mandrie nationala de la americani.

Paul

Una din două femei se aşteaptă să facă sex de Sfântul Valentin – studiu

BUCUREŞTI, 13 feb (MEDIAFAX) – Una din două femei se aşteptă să facă sex de Sfântul Valentin, dar numai 36 la sută vor folosi una din metodele contraceptive moderne, potrivit unui studiu, lansat miercuri de Societatea pentru Educaţie Contraceptivă şi Sexuală (SECS).
Studiul a fost realizat ad-hoc de SECS pe un eşantion reprezentativ pentru mediul ruban, respectiv 1.110 femei, având între 15-35 ani, active sexual.

Si iarasi ma intreb, cine dracu e de vina, barbatii ca vor sa faca sex sau femeile ca asteapta sa faca sex. Dupa care copii nedoriti, sarcini nedorite, copii maltratati si femei batute. Eh, ma rog, cel putin ele au primit si sex inainte.
Acuma nu ca asta ar fi un lucru rau, sau ar fi un lucru bun, dar stau sa ma intreb, cate din fetele din autobuze, ce nu au inca 18 ani mai sunt virgine. Pe langa asta, cate din ele stiu cum sa aibe niste masuri de contraceptie?
Si e greu sa te duci la farmacie sa iei niste anticonceptionale? Te dai putin pe net cauti cum sa iau anticonceptionale / nu cauti nimic, ca nu gasesti nimic bun. Atunci tre sa iti iei inima in dinti si sa te duci la doctor, la un medic de planificare familiala, sau la un ginecolog, sau la medicul de familie, il intrebi simplu … ma vreau sa fac sex, cum ma protejez eu ca fata. Iar el iti prescrie ce anticonceptionale sa iei, le iei si scapi de o grija.

Da, trebuie sa te duci la doctor ca organismele oamenilor difera unul de celalalt, de aia si anticonceptionalele difera unul de celalalt. Eu cumpar Yasmine si nu mi-e greu sa ma duc la farmacie sa cer asa ceva. Iar farmacista imi zambeste frumos si imi da cutia fara nici o problema.

Trebuie sa mai tineti minte un lucru nici o chestie nu va protejeaza 100%.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: