Cum sunt statiunile la mare?

Subititlu: Si Udrea cumpara stiri la televizor?

Daca sambata tot am fost pana la Constanta si am avut putin timp liber am zis sa fac rapid un tur al statiunilor, acum pana cand sa se aglomereze drumurile si sa nu poti circula. Drept urmare am sperat sa gasesc ceva prin statiunile alea, ceva diferit fata de anii trecuti.

Si am gasit.

Drumul dintre Venus si Saturn nu exista. Acolo erau unele dintre putinele plaje de la mare care nu erau intoxicate de diverse sezlonguri, umbrelute sau cine mai stie ce alti investitori strategici. A venit Udrea si l-a luat, vorba cantecului. In schimb pe pancarta scrie ca drumul trebuia sa fie gata pana pe 15 mai, adica pana acum 2 zile, iar toata lucrarea pana in septembrie 2010. In loc sa grabeasca lucrarile ca sa demonstreze ca pot sa faca lucuri mai bune, totul e de izbeliste acolo. Nu tu paznici la lucrari, din fericire nici hoti, nu tu muncitori, nici macar urma de utilaje. De fapt, de ce sa speram sa isi termine munca mai devreme cand mai pot scoate bani buni de la buget, doar nu ii verifica nimeni.

Si daca tot ziceam de asta, duminica seara toate televiziunile se laudau puternic cu miile de oamei care au fost la finalul saptamanii trecute la mare. Care mii de oameni, daca in Vama erau 4 corturi, iar in toate statiunile prin care am trecut eu, erau doar locuitorii rezidenti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: