Cumpar LG 32LH3000

Stiti ca atunci cand te casatoresti pentru prima data statul iti da o magnifica suma de 200 de euro, in lei, la cursul zilei, ca sa iti multumeasca ca ai intrat in randul lumii? Uite ca si mie, la 4 luni dupa eveniment, mi-au intrat banii astia. Mai bine acum.  Drept urmare trebuie sa imi iau monitor, de unde rezulta ca vreau sa cumpar tv/monitorul asta.

Pentru ca stiu ca sunt cativa de la magazinele online care ma citesc, daca vreti sa vindeti ceva azi si sa primiti si link pentru asta, iata regulile. Primul venit, de la ala cumpar, dar:
– vreau garantie ca nu s-a jucat fotbal cu monitorul la transport / descarcare / incarcare.
– vreau sa stiu ca are intrare DVI, ocazie cu care vreau sa cumpar si un cablu DVI.
– vreau sa stiu ca imi primesti spre reciclare vechiul meu monitor DELL.

Se aplica principiul primul venit, primul de la care cumpar, astfel incat daca ma sunati / mailuiti / comentati pana in ora 10, pregatiti pe stoc monitorul ca intr-o ora sunt la voi.  Ah, ocazie cu care vreau si un receiver DVB-T. Bineinteles sa-mi ziceti si pretul, nu ma astept sa fie mai mult de 1.899 de lei 🙂

Are cineva si o alta parere? Altexu, voi reciclati?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: