D-ale astuia de la sanatate.

Ca romanul se pricepe la orice, dar absolut orice, asta o stie oricine. Cine nu si-a facut in casa singur instalatia electrica, cine nu si-a facut retea structurata in casa, sau nu a ascuns firele alea de net … ca sa nu se vada. Cine n-a vopsit apartamentul macar o data in viata lui. Si nu toti sunt de meserie, deci … romanul se pricepe la orice.

Dar … sa fii medic sau ce dracu e Nicolaescu si sa pui legi despre circulatia rutiera … ooo da … mi se pare deosebit. Dar, mai frumoasa e prezentarea:

Ministerul Sanatatii a aprobat ieri o lista cu 11 boli pentru care ocupantii unui autovehicul cu o capacitate mai mica de 3,5 tone sunt exceptati de la portul centurii de siguranta. De prevedere vor beneficia femeile ce sufera de afectiuni acute ale sanului, precum si obezii sau cei care au fost diagnosticati cu leucemie, ciroza sau cancer hepatic, limfom malign sau tumori abdominale.

Comentati voi, eu ma duc sa ma imbolnavesc de una din bolile alea ca sa nu port centura. …
Ah … sau asta e gandita in sistemul … ai cancer? Nu mai purta centura da-o dracu ca si asa mori.
Sau … esti gras … nu mai purta centura da-o dracu … iti dai seama ce misto de imprastii pe shosea?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply