Daca tot vorbeam de trafic

Si de primarie care vrea sa interzica motocicletele in Bucuresti, pun o intrebare. Cate accidente rutiere s-au intamplat luna trecuta? Nu de alta dar sunt mai multe decat in iunie. Asta din motivul ca sunt strazile mai libere si toti soferii de week-end ies pe strazi.

Azi am avut de ales intre un golf si un audi, pentru ca amandoua mi-au taiat calea fara sa semnalizeze pe Lascar Catargiu. Din fericire mi s-a oprit masina la milimetru de amandoua.
Am iesit, am tipat la ei … se uitau ca prostii la mine de parca nu ei ar fi tras de volan sa se trezeasca in mijlocul strazii pe o banda pe care circulau ei fara sa se asigure.  Si astia nu erau primii.
Eu nu inteleg la ce mai sunt desenate liniile alea de pe asfalt si sagetile de acolo daca pana si instructorii de la scoala de soferi isi indruma elevii sa le incalce in mod idiot, astfel invantanu-i probabil cum sa circule in Bucuresti.

Era o vorba care zicea ca in Paris (Franta) nu gasesti o masina cu bara, sau tabla interaga, toate trebuie sa fie zgariate, lovite, infundate. Ma intreb oare cat mai e pana sa se intample acelasi lucru si in Bucuresti?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: