Dar cu presa ce ati avut?

Ca presa poate fi un instrument de manipulare ca este mai mult decat a 4-a putere in stat, ca poate dicta si produce evenimente, asta stie toata lumea.

Insa aveti voi habar cat de repede si cat de usor se poate face presa? Sau cat de greu? Aveti voi habar ce e in spatele unei emisiuni de la televizor, ce e in spatele unui articol de ziar? Nu … dar totusi, va permiteti sa aberati cu gratie atunci cand cereti transparenta presei.
Pai … stai sa inteleg, daca pe oamenii care iti iau interviu, pe cei care ii vezi la televizor in fiecare zi cum lucreaza, ii poti acuza de netransparenta … atunci … cine ar trebui sa fie ei?
Sau. E jurnalistul de azi doar o marioneta a patronului? Credeti voi ca in ziua de azi se practica prostitutia in presa mai mult decat se practica cea de pe strada ?! No fucking way! De ce zic asta?  Pentru ca am ocazia sa intalnesc persoane. Nu neaparat juralisti. Pentru ca fac facultatea de jurnalist; si cat de mult o urasc eu, e ok, insa nu e deloc usor.

Din cauza ca ai vazut la antena3 ca e injurat Basescu, sau ca e Patriciu patron la Adevarul. Din cauza asta ai impresia ca se baga nasul undeva acolo nu? Prost …

Pana una alta presa se vinde, iar pentru a se vinde trebuie sa produca. Pentru a produce trebuie sa scrie. Iar articolele acuzate de voi, sunt mult prea rare. Si nici macar nu scot atati bani cati ar trebui. Doar daca ajunge de o ciorba acolo.

Atunci pentru ce situl asta?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply