De aseara

Ah … a fost misto. S-a simtit lipsa anumitor persoane, dar am trecut de tatonarea de la prima editie, cand lumea parca s-a speriat ca … whooaaa… multa lume noua.

Cineva a zis la un moment dat ca aici sunt toti cititorii lui Piticu, iar eu m-am speriat ca n-aveam atatia bani de bere 🙂
Cum n-am apucat sa ajung eu la nici un free-hugs, am facut-o aseara, am luat in brate pe toata lumea, inclusiv Nihasa, Avionarul si Groovey. Da, n-am hernie, ma doare un pic gatul ca am dormit dezbracat si stramb, in schimb Avionaru e cu 5 -7 kile mai greu decat Groovey, si da, i-am ridicat pe amandoi de la pamant.

Am facut poze, am filmat … Adi, camera aia trebuia sa aibe si flash, ca asa s-a vazut cu purici, pun pariu.
Am discutat cu Gramos, dupa care am aflat ca Maria a fost prima fata din viata baiatului lor. 🙂
Am facut poze cu steguletele de la GayFest si ne-am intzepat cu ele.
De data asta ne-am inteles mai bine la bautura, trebuia sa mergem sa ne-o luam singuri. Ceea ce a facut viata mai frumoasa.

Incantat sa vad ca Greger are inca laptopul vechi, rereparat, ti-am zis eu ca e jucarie buna. Am facut poze cu comunitatea voce.ro, sa-mi dati si mie o poza neblurata.

Si … looking forward to meet you again. 😉

Ah … s-a cupat cineva cu cineva acolo? Nu de alta, dar la un moment dat … Ariel, era inconjurat de 4 fete. G G ! 🙂

Poze n-am, ca au fost prea multe alte aparate, iar eu cu telefonul … nu aveam destula lumina 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply