De astazi, primesc cereri de cover photo-uri de la voi

V-am povestit acum cateva zile ca am primit sarcina de a face cover photo-uri pentru voi, prin campania Provocarea NX Camera de la Samsung. Acum va anunt ca tocmai a inceput saptamana mea de facut poze. Pana acum, fotograful “de serviciu” a fost Dana Rogoz (vedeti aici cover photo-urile create de ea )

Tot ce trebuie sa faceti voi de astazi e sa intrati in aplicatia Samsung de pe Facebook  si sa imi scrieti acolo ce, cui, cum, unde sa fac poze. Apoi, eu va voi transforma gandurile in realitate cu ajutorul camerei Samsung NX.

In general, imi place sa fotografiez actiune, miscare, oameni pe strada, trafic, franturi dintr-o zi care iti spun o poveste, care iti transmit o stare. Si imi doresc ca voi sa stiti de la prima privire ce vreau sa exprim prin fotografiile mele.

Pozele mele au un rost: daca va place cum am interpretat temele voastre, le puteti folosi ca si Cover Photos pe profilul personal.

Aveti timp de azi pana joi sa trimiteti cereri de fotografii, iar vineri voi anunta cele 10 teme alese pentru 10 dintre voi si voi merge prin oras sa le pun in practica!

Asadar, intrati aici si spuneti ce poza vreti de la mine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply