De ce ar sta un vames cu geamantanul sub tejghea?

M-am plimbat prin lumea asta si am intalnit tot soiul de vamesi. De la nemtii care sunt ai dracu daca te vad ca zambesti, la americanii care se bucurau ca vad si ei un pasaport biometric. In schimb in Africa vamesii stateau paranoici cu mana pe arma in caz de ceva sau daca vreun negru face vreo prostie. Dar nicaieri n-am avut probleme de genul, ce ai in geanta, de ce, ce e aia, da-mi spaga. Ma rog, doar la rusi, dar acolo am vazut pe monitor, un trepied de aparat foto si un aparat foto aratau pe monitor ca o arma automata asamblata in bagajul meu.

Si totusi nu-mi explic de ce naiba la romani vamesii stau cu geamantanul sub tejghea. Se vede in imaginile astea ca oamenii legii se uita in geamantanul de sub tejghea. Ce sa faci cu el acolo?

Bun, au mai ridicat 100 de vamesi. Dar unii dintre ei vor veni cu elicopterul la Bucuresti. Asta ce inseamna ca e un fel de premiu? Ca e un fel de recompensa pentru serviciile lor? Cat e un zbor din asta cu elicopterul? Am zis ca vreau si eu sa ma dau cu elicopterul, asa de fita, dar inca nu-mi permit. Si astia, uite asa, hai sa mergem la Bucuresti cu elicopterul azi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: