De ce barbatii isi insala femeile?

Daca veniti si va intrebati de ce va inseala barbatii, decat sa plangeti ca ma insala si uite ce mi-a facut nenorocitul dracului, mai bine ganditi-va ca voi sunteti cauza pentru care barbatul vrea sa va paraseasca, pentru ca din cauza voastra el se simte frustrat si da vina pe voi pentru o viata nereusita.

De exemplu Raluca vine si pune un titlu aberant, care pe mine ca barbat ma face sa ma umplu de spume.

raluxa ce mi as dori sa se schimbe la el

Pai in momentul in care tu ceri unui barbat sa se schimbe e clar ca nu ii vrei binele. Si pentru ca este misogin si foarte recalcitrat nici barbatul nu va interpreta asta ca e spre binele lui. Ci va crede ca esti impotriva lui si – pe buna dreptate – vrei sa ii iei si barbatia, dupa ce i-ai luat viata si el ti-a dat-o tie.

Barbatul isi da viata femeii

Sa o zicem pe bune. Orice barbat se schimba pentru o femeie. Simpla convietuire intre cei doi il face pe acesta sa se schimbe pentru femeie. Spre exemplu nu mai trage in pat obisnuita basina de dimineata, ci se duce la baie.  Si nici macar nu injura rau la meci sau nu comenteaza la film, pentru ca astfel femeia nu-l place.

Femeia vrea mai mult intotdeauna

Si daca femeia e nemultumita de barbat, nu vrea sa-l paraseasca, pentru ca asta sa fie liber si linistit. In schimb sta sa-l cicaleasca ca se duce la mama. Ca nu mai accepta, ca nu mai poate, tipa la el si ii reaminteste in continuu cate greseli a facut, cand a facut el o greseala. Spre exemplu daca barbatul a uitat sa duca gunoiul, vai de capul lui. O saptamana de zile pe langa ca nu mai mananca cald, o mai si aude pe femeie cu reprosuri.

Si atunci care e solutia?

Pai solutia ar fi, zic unii, Tabara de Reformare Heineken. Pentru ca acolo barbatii ar invata cum sa isi multumeasca femeile. Practic chiar daca vor participa acolo, eu sunt ferm convins ca femeile alea nu vor fi multumite. Sa zicem ca inveti sa faci mancare si sa iti calci camasile asta ca sa nu mai faca nevasta lucrurile astea. Dar atunci nevasta va veni cu CTC-ul si iar va fi scandal.

Nu zic ca e rau, e un lucru foarte bun Tabara de Reformare Heineken. Merita incercat, merita ajuns acolo, mai ales merita sa inveti cum sa iti multumesti naibili femeia. Dar si femeia trebuie sa invete acelasi lucru. Vorba lui Arhi: eu sunt ala care aduce bani in casa, eu vanez, tu mancare.  Si pentru asta, daca exista comunicare si femeia il intelege pe barbat si ii lasa anumite libertati, totul poate fi ok. Daca nu, atunci exista mari sanse ca … barbatul ala sa vrea si altceva. Si daca nu vrea altceva sau daca femeia comenteaza intervine violenta in familie. Lucru cu care 50% din romani sunt de acord, iar 36% (parca) il practica.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply