De ce îi Clujul fain | Sustin Cristian Gog la Romanii au Talent

Mie unul imi place la Cluj. Daca n-ar fi mai scump decat Bucurestiul ar fi un oras bun de locuit acolo. In schimb e un oras foarte fain, foarte curat, foarte civilizat si foarte ordonat. Foarte rar vezi acolo o depasire aiurea in intersectie, claxoane cand desteptul din fata nu se misca si asa mai departe. Dar asa sunt ardelenii, mai calmi.

De ce am zis acestea? Pentru ca diseara un singur baiat de la Cluj, pe care-l cunosc si care-mi place, va fi in semifinale la Romanii au Talent. Nu zic de altii, dar pe Cristian Gog il cunosc. E genul de baiat care te cucereste din primele 5 minute si te face sa fii fanul lui in urmatoarele secunde. Cred ca pe mine m-a cucerit cu asta:

Un trei de trefla, pe care eu l-am ales si printr-o scamatorie a fost bagat in lantul ala. Cartea aia a ramas la mine “ca sa-mi poarte noroc”, asa a zis Cristian si de atunci sta in masina si-mi poarta noroc.

Diseara la Romanii au Talent, in semifinala, va performa Cristian Gog. Sa ii uram succes, dar mai ales sa-l votam, pentru a putea ajunge in finala. Ati crede probabil ca votul vostru nu conteaza? Din contra, nu sunt atat de multe voturi prin sms, asa incat orice mesaj trimis care sa sustina un participant ii poate da acestuia mari sanse sa ajunga in finala Romanii au Talent. Asa incat, chiar daca voi fi departe, voi trimite si eu sms-uri ca sa il votez pe Cristian. (astept sa-mi dea cineva din tara un tweet / sms sa-mi zica ce nume sa trimit si cand). Voi veti putea vedea pe blog, diseara, numele ce trebuie trimis prin sms si numarul de telefon la care se poate trimite mesajul.

Bafta!

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: