De ce ii urasc pe unguri

Sunt ungur si ii urasc pe unguri. Si aici inainte de toate trebuie niste precizari. Unguri sunt idiotii din ardeal, maghiarii sunt aia de peste granita. Maghiarii sunt ok, desi alcoolisti si lenesi dar isi duc treaba mai departe cu tara lor si au o capitala frumoasa.
In schimb ai nostri, ungurii (@#$@$@#^T@%) sunt infumurati, cretini, la fel de lenesi cu aceleasi idei tampite in cap si fac chestii din astea:

de de ii urasc pe unguri

Bun, vorbiti voi in ungureste, dar daca eu va injur de mama voi n-aveti voie sa va suparati ca nu imi stiti limba. Daca eu va bag de unde ati iesit, acelasi lucru. Si chiar daca nu e reglementata e de nici o lege, e o chestie de bun simt. Traiesti intr-o tara care se numeste Romania, vorbesti in romaneste cu romanii.  La tine acasa poti sa vorbesti cum vrei.

De altfel, ungurii ar trebui sa invete foarte bine de la tigani. Astia sunt cei mai patrioti romani. Vorbesc in tiganeste la ei acasa, dar in oras si cu romanii vorbesc cat se poate de clar si corect romaneste. Si nu se cearta cu ei pe motive etnice. Asa ca nici ungurii n-au ce pretentie sa isi impuna. Nu le convine? Ungaria e prospera si a refuzat imprumuturile de la FMI, sa isi ia casele si sa se duca frumos acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply