De ce la ei se poate?

Ma uit pe CNN la o emisiune ecologica, intitulata sugestiv eco solutions. Si stau si ma uit ciudat, de ce la ei se poate si la noi nu. Dupa care vad diversele marci prezentate in emisiune, astfel incat vad acolo Toyota Prius ca alternativa la masinile normale, vad firme producatoare si reciclatoare de cauciucuri, vad calculatoare si aud numele lor comerciale: intel, pentium …

Si acum ma uit la .ro si vad ca aici nu vom vedea niciodata asa ceva. Nu de alta, dar aici exista un CNA care nu te lasa sa spui la televizor Toyota decat daca e publicitate, aici  nu te lasa sa filmezi o fabrica decat daca ii blurezi firma, sau nu te lasa sa vorbesti despre companii de electricitate eoliene pentru ca asta inseamna publicitate.

Drept urmare, pana ne prindem noi ca e bine sa ne gandim si la mediul inconjurator, e mai bine sa bagam noxe, taxe de inmatriculare si altele care nu vor rezolva nimic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: