De ce nu voi vota cu nimeni la locale

Nu pentru ca toti fura, nu pentru ca toti au fost membri in Partidul Comunist, nici macar pentru ca au fost informatori ai securitatii sau pentru ca au furat pana acum din banii publici. Nici macar pentru ca mint.

Nu voi vota la alegeri pentru ca n-am cu cine sa votez. Nu a inceput inca campania electorala dar stalpii sunt plini de afisaje electorale cu toti candidatii nostri. Toata lumea zice ca vrea un Bucuresti mai curat, ca vrea sa schimbe ceva la orasul asta, in schimb toti ne aduc tone de mizerie pe stalpi, pe strada, prin pliante. Mai mult, se uita la inregistrarile electorale de acum 4 ani dupa care le repeta intr-un mod obsesiv.

Pentru asta nu voi vota la locale, bineinteles, sunt si alte motive, dar asta e principalul. Pana cand nu se schimba ceva in gandire, n-are sens sa ne gandim ca cineva nou va aduce ceva diferit fata de ceea ce avem deja.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: