De ce sunt alegeri mă, cand se asfalteaza?

Nu stiu cum se face, dar in ultimii patru ani de zile Bucurestiul a rezistat eroic in fata urgiilor naturii, in fata traficului infernal, in  fata nesimtirii si nepasarii oamenilor, dar mai ales a autoritatilor.
Invatasem in tot timpul asta unde sunt gropile, ce trebuie sa evit in trafic, cum sa merg si pe ce strazi si asa mai departe. De fapt in fiecare primavara speram ca vom avea ceva campanii de asfaltari, de largit strazi, de fluidizat trafic, de facut ceva normal care se tot face in orice alta tara si in orice alt oras.

Acum a venit momentul pentru marea asfaltare. A venit momentul sa se repare strazile, sa se toaleteze copacii, sa se faca parcuri si asa mai departe. As vrea sa stiu unde s-au reparat stalpii de iluminat public, daca aveti exemple in acest sens (din fericire la mine e ceva lumina chioara). Asa incat dupa ce in 4 ani ne obisnuisem sa nu mai avem tramvai la Gara de Nord, abia acum s-au apucat sa scoata liniile de acolo. Daca ne obisnuisem cu lipsa locurilor de parcare in sectorul 3, acum ele se suprima pentru ca se reasfalteaza strazile. Nu mai conteaza ca au fost sparte haotic, ci ca le reasfalteaza, ca sa dea bine.

Si daca astea sunt niste lucrari normale, care se efectueaza in fiecare an, primavara, nu putem sa mutam data alegerilor? Macar scapam de grija de a le asocia politic. De fapt astia ce cred, ca asfaltand o strada ii conving pe oameni ca realizeaza un lucru bun si ca trebuie sa mai fie votati inca o data?

Dar seringile alea folosite de pe trotuare le vede cineva cand le matura, daca le matura?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: