De ce vreau sa-mi iau pistol

In principiu din cauza asta (1,2,3). Practic pentru ca m-am saturat sa ies in fiecare seara din bloc si sa ma abordeze unul sau altul daca n-am o tigara sau daca n-am sa ii dau 10 lei. Iar asta n-ar fi un caz izolat daca nu s-ar intampla in fiecare seara, in centrul Bucurestiului, in ditamai cartierul rezidential – plin de vedete radio si tv – Tineretului.  Si nu ca mi-ar fi teama, dar ar fi jenant si incomod sa ma trezesc jefuit intr-o astfel de situatie.
Ah. Ca pistolul n-ar rezolva mare lucru si asta o stiu, dar mi-ar da o mai mare incredere in mine eventual.
Bine, acum stiu ca sunt si impulisiv uneori, dar la fel cum m-am lasat de baut, la fel cred ca ma pot controla in astfel de conditii.

Pana una alta rata infractionalitatii creste alarmant, pe fondul scaderii salariilor, pe fondul concedierilor si pe fondul lipsei locurilor de munca. Acum cu benzina de 5 lei, parca vom reveni pe vremea lui Ceausescu cand se fura benzina din masinile din parcare intr-un mod obisnuit.

Pana una alta astept sa ne spuna Visurat care sunt pasii ce trebuie parcursi pentru obinerea permisului de portarma si dupa aia vedem

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: